Niet hetzelfde

Ik ben de tel kwijt. We zitten in ieder geval nog steeds in de intelligente lockdown en horen dinsdag van de minister-president hoelang dit nog gaat duren. Ik hoop net als de meeste op een positief bericht. Gek genoeg begin ik niet alleen de terrasjes en restaurants te missen maar ook de sportschool en de danspaal! Wat wil ik graag weer ondersteboven hangen. Helaas val ik hoogstwaarschijnlijk naar beneden zodra ik weer mag… de kracht in mijn lichaam neemt voelbaar af. Ik doe keurig mee met online lessen en workouts maar het is niet hetzelfde.

Vrijdag ben ik eindelijk weer gestart met werken en ook daar is het niet hetzelfde. COVID-19 zorgt ervoor dat wij minder operaties hebben en ook wij moeten ons voor zover mogelijk aan de anderhalve-meter-afstandregel houden. Zuster Chanti moet wel even wennen.

Gelukkig blijven sommige dingen wel hetzelfde. Zo ook de lieve baby van mijn beste vriendin. Mevrouwtje lacht nog steeds continu en bezorgt bij ons ook een grote glimlach. Zij heeft geen idee van wat er speelt en wat lijkt mij dat heerlijk. Even geen quarantaine-lifestyle en alles gewoon weer hetzelfde, zoals het was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.