Negen maanden

‘Staat dat er nou echt?!’ denk ik terwijl ik de datum van mijn laatste blog zie. Negen maanden lang is er geen blog meer verschenen op deze site, het voelt als een teleurstelling.

Tijdens mijn zwangerschap had ik van alles bedacht voor de site… De eerste maanden zou het even op een laag pitje komen maar zodra ik weer zou gaan werken was Chanti Chanté weer aan de beurt. Één dag in de week minder werken zou mij precies die vrijheid geven die ik nodig had… Boy, was I wrong!

Ken je het gezegde ‘negen maanden op, negen maanden af?’ Dat geldt blijkbaar ook voor mijn fotografie.

Pinterest staat nog steeds vol met inspiratie en in mijn telefoon staat een wensenlijstje voor nieuwe apparatuur. De realiteit is echter dat ik liever geld uitgeef aan nieuwe kleding voor mijn zoontje en dat de tijd die ik heb vaak wordt opgeslokt door andere zaken dan fotografie of bloggen.

Negen maanden geleden kreeg ik er een nieuwe rol bij, de mooiste die er is! Maar negen maanden geleden verloor ik ook even iets uit het zicht. Het wordt tijd om dat weer tevoorschijn te halen, om het stof eraf te blazen, om weer te genieten van een hobby als deze. Negen maanden heeft het geduurd, beter laat dan nooit maar we zijn er weer! Chanti Chanté is alive and kicking! Het zal niet weer negen maanden duren…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.