Aan de andere kant van de lens

Al vroeg ben ik in de weer met mijn make-up. Welke oogschaduw kan ik het beste opbrengen, is deze lippenstift wel oké? Ik merk dat ik meer twijfel dan normaal.

Nadat mijn haar gedaan is en ik nog drie keer de kleding heb gecontroleerd is het tijd om te gaan. Op weg naar de studio.

Eenmaal aangekomen bij de studio staat mijn vriend mij op te wachten. We lopen samen naar binnen en worden enthousiast begroet door Lisanne die mijn vriend nog kent van vroeger. Er wordt lekker gekletst en de zenuwen worden minder, ik voel me op mijn gemak en ben klaar om voor de lens te staan.

We beginnen met wat foto’s van mij en mijn vriend samen, iets wat altijd voor gegiechel zorgt bij ons. We staan beide niet graag op de foto maar vinden mijn zwangerschap te speciaal om er niks mee te doen… Even giechelen en weer door dus.

Mijn vriend verlaat even later de studio omdat hij weer moet werken en ik ben alleen met Lisanne die lekker verder kletst en mij goed begeleid. Ik merk dat het scheelt dat ik zelf vaker aan de andere kant van de lens sta. Ik begrijp wat voor blik ze wilt zien en het aannemen van verschillende poses gaat steeds beter. Voor ik het weet zijn we klaar en is het wachten op de foto’s.

We zijn nu al een kleine 2 weken verder en ik merk dat ik sinds de shoot het fotograferen meer mis. Tijdens de sessie keek ik met enige jaloerse blik naar de studio waarin ik stond en naar de apparatuur die daar werd gebruikt. Momenteel moet ik nog even verder sparen voor een nieuwe camera en zal het fotograferen in een studio nog even op zich laten wachten. Er komt echter een tijd dat ik daar weer sta, een tijd dat ik weer achter de lens ben in plaats van ervoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.