Dat had je niet verwacht hè?!

Eind van het jaar 2022 is in zicht en er verschijnt toch nog een blog inclusief nieuwe foto’s op de site van Chanti Chanté!

Lang stelde ik het uit, bang dat ik het niet meer kon. Tot ik de vraag kreeg om foto’s te maken van dit koppel. Mijn knappe zusje en haar vriend. Speciaal voor hun nieuwe woning wilden ze nieuwe foto’s en ik mocht die verzorgen. Wat een eer! Zo spannend en leuk!

Omdat de perfectionist in mij niets aan het toeval wilde overlaten heb ik de hulp ingeschakeld van Lisanne van Little Luck Fotografie. Onder haar begeleiding durfde ik het allemaal wel aan. Althans, dat hoopte ik. Een kleine cursus kan sowieso nooit kwaad.

Uiteindelijk met ietwat knikkende knieën de studio in maar door de steun en goeie tips van Lisanne en door het geduld van mijn modellen kan ik nu trots zijn op het eindresultaat. En wat vond ik het weer leuk om te doen zeg! Ik kwam voor mijn gevoel wat traag op gang. Hoe zet ik iemand nou het beste neer en wat kan ik doen om de belichting te verbeteren? Met wat tips en simpelweg oefenen kwam langzaamaan het zelfvertrouwen weer. De foto’s staan online en hangen binnenkort aan de muur van het nieuwe paleisje. Man wat ben ik trots! Ik heb het maar mooi weer geflikt!

Hopelijk doe ik je in 2023 weer verbazen en weet ik wederom wat foto’s te uploaden. Tot die tijd wens ik je in ieder geval fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.