Een ‘statief’ achter de deur

Daar zit ik dan. Scrollend door alle foto’s van mijn zoontje. Gemaakt met mijn telefoon. Niks om te plaatsen op de site, niks waarmee ik mijn techniek heb kunnen oefenen. Gewoon foto’s omdat hij zo lekker zit te eten of spelen. Ik stop bij een foto van hem in de gele zandbak. ‘Kijk dat blije koppie toch…’ Als ik inzoom zie ik echter dat het totaal niet scherp is. Zou ik het fotograferen inmiddels zelfs verleerd zijn?!

Het is een overdreven gedachten. Natuurlijk neem je op een heel andere manier foto’s met je telefoon dan met een spiegelreflexcamera tijdens een geplande shoot. Maar toch, ik heb het niet meer opgepakt. De hobby waar ik zoveel plezier aan beleefde, waar ik ooit misschien wel eens mijn beroep van zou willen maken. Die hobby heb ik aan de kant geschoven en daar staat ie nog steeds. De camera is zijn tas al een tijdje niet uit geweest. Op deze manier kan ik de site beter opzeggen. Ik heb al zolang niks meer geplaatst!

Ineens begint het te kriebelen. Ik kijk in mijn agenda om te zien wanneer ik echt tijd heb. Zonder werk of kind… Oei, dat duurt nog wel even. Toch besluit ik om Chanti Chanté nog niet op te doeken. Ik moet er simpelweg voor zorgen dat ik mezelf deze tijd ga gunnen. Makkelijker gezegd dan gedaan dus daarom moet ik zorgen voor een stok achter de deur. Of om in fotografietermen te blijven, een statief! Een beetje extra motivatie om een lang verloren hobby weer op te pakken. Ik besluit om een blog te schrijven en verwerk daarin de volgende vraag, benieuwd of het helpt…

Ben of ken jij iemand die graag voor de lens staat en mij wilt helpen met een leuke mode-/beautyshoot? Of ben jij iemand die graag wat doet met make-up en haar en mij daarmee wilt helpen? Dan zoek ik jou! Reageer onder deze blog of neem contact met mij op en wie weet zorg jij ervoor dat ik eindelijk weer fotografeer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.